Se mikä sovitaan - kuljetetaan!

Muutto luotettavasti Porista ja Tampereelta käsin

Kuljetusliike Porin Kuljetus Tiimi Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta muuttopalvelua. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja joustavaan palveluun jotta muuttosi sujuu mahdollisimman hyvin ja helposti. Toimimme vuosien ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Räätälöimme aina muuttopalvelun jokaisen muuton ja tarpeen mukaan. Toimimme muuttoasioissa Porista ja Tampereelta käsin koko Suomen alueella.

Kokemuksella ja ammattitaidolla

Hoidamme kaikki muutot vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, Sinun tarpeidesi mukaan. Kattavat muuttopalvelumme on tarkoitettu niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Yritys- ja toimistomuutot

Yritysmuutto on aina iso ja haasteellinen projekti. Mitä suuremmasta yksiköstä on kyse, sitä suuremmaksi kasvaa riski joutua muuttostressin kouriin. Torju tehokkaasti stressiä ja ulkoista muutto meille. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, Yritysmuutto tehdään suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti.

Teemme tarvittaessa myös kotimuuttoja.

Kalustomme koostuu autoista, joissa on kuorman lastaukseen ja purkuun tärkeä takalaitanosturi; kuormaa ei tarvitse itse nostaa, vaan nosturi tekee sen puolestasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää muutoista tai pyydä tarjousta!

Hinnasto

Perusmaksu 300 € + 4 €/km (sis. alv.)

Esimerkiksi muutto Pori–Tampere:
Etäisyys 120 km x 4 € + perusmaksu 300 €
= 780 € (sis. alv.)

Pyydä tarjous yritysmuutoista!

Yhteyshenkilö Porin seudulla

Porissa muutoista vastaa Juhani Viljanen, puh. 040 186 3250.